Wijnverkoop Chiro Bavikhove

Door de coronamaatregelen zijn ook wij genoodzaakt om onze komende evenementen af te gelasten. Zo kan onze jaarlijkse fuif Temptation Party alsook ons Kubbtornooi dit jaar niet doorgaan. Om de kosten van ons zomerkamp toch nog wat te kunnen dekken en om wat extra centjes te verzamelen voor onze nakende nieuwbouw, hebben wij besloten om dit jaar een wijnverkoop te organiseren.

Met de opbrengst van deze verkoop kunnen wij allerlei spelmateriaal kopen voor ons kamp en de kostprijs voor onze leden toch laag houden.
In de volgende tabel vindt U de wijnen die wij verkopen en de prijs per fles en per karton (6 flessen).

WijnAantal kartonnenSubtotaal
Vina Canal – Wit – 2019….. x €7/fles    OF    ..…x €40/karton 
Vina Canal – Rosé – 2018….. x €7/fles    OF    ..…x €40/karton 
Vina Canal – Rood – 2018….. x €7/fles    OF    ..…x €40/karton 
Grans Moments – Cava….. x €11/fles  OF    ..…x €60/karton 
  Totaal:

Bestellen kan bij iemand persoonlijk van de leidingsploeg of leden van vzw ’t Chiroheem. U kunt ook uw bestelling doorgeven via viktor.desmyter@outlook.com of quinten.bouckaert@telenet.be. Wij ronden de bestellingen af op zondag 3 mei, dit is dus de laatste dag waarop U bestellingen kunt doorgeven. De levering van de wijn zal gebeuren rond midden mei.

Uw bestelling is pas compleet als wij het totale bedrag hebben ontvangen via overschrijving op het rekeningnummer van Chiro Bavikhove: BE71 6528 0802 8169.
Gelieve als mededeling te zetten: ‘Naam + Voornaam + aantal flessen wit/rosé/rood/cava’

Alvast bedankt voor uw steun!