Inschrijving Chirokamp Haasrode 2020

Zoals aangekondigd in de vorige mail openen we deze week de online inschrijvingen voor ons jaarlijks Chirokamp in juli. Omdat ook wij nog in onzekerheid leven of het kamp al dan niet kan doorgaan, zijn deze inschrijvingen vanzelfsprekend onder voorbehoud. Dat wil zeggen dat deze inschrijvingen vervallen als de overheid eind mei beslist dat de zomerkampen niet kunnen doorgaan. Wij houden jullie op de hoogte over eventuele wijzigingen en/of nieuwe maatregelen.

Het spreekt voor zich dat wij zelf ook maatregelen zullen treffen om het kamp veilig te laten verlopen.

De einddatum voor de inschrijvingen is zondag 31 mei.

Inschrijven kan via dit formulier: 

Hier vinden jullie ook meer info over het kamp (data, kostprijs, …). Bij verdere vragen kunnen jullie contact opnemen met ons via viktor.desmyter@outlook.com of quinten.bouckaert@telenet.be.