Chirokamp Haasrode 2020

Hieronder kunt u de brief vinden waarmee wij jullie op de hoogte willen brengen van de genomen beslissingen omtrent ons zomerkamp. Het goede nieuws is: IEDEREEN KAN OP KAMP!

Het is belangrijk dat u de brief op een rustig moment volledig doorneemt. LET OP: Inschrijven is nog mogelijk tot en met zondag 31 mei!

Bij eventuele vragen kunt u de hoofdleiding of onze VB contacteren via de bijgevoegde mailadressen.

Alvast bedankt voor jullie vertrouwen!

Chirokamp 2020

Dag ouders en leden

De kogel is door de kerk: WE MOGEN OP CHIROKAMP! De leiding is heel blij met dat goede nieuws, maar het zette ons direct aan het denken hoe we de opgelegde maatregelen kunnen respecteren. Eén van die maatregelen is het bubbelsysteem, waarbij er maximum 50 personen (leden + leiding) in éénzelfde bubbel mogen.

Na heel wat overleg en brainstormen, hebben we in samenspraak met de voltallige leidingsploeg, onze volwassen begeleider (VB) en de ondersteunende vzw ‘t Chiroheem de volgende beslissing genomen.

Omdat we aan al onze leden, van jong tot oud, op een veilige manier een kamp willen aanbieden, gaan we dit jaar op een gesplitst kamp. Wij denken dat dat voor ons de veiligste optie is om iedereen op kamp te kunnen laten vertrekken. Wat wil dat precies zeggen:
• De vier oudste afdelingen, Rakwi’s tot en met Aspi’s, gaan op kamp naar Haasrode van 20 tot en met 26 juli.
• De twee jongste afdelingen, Kiekeboe en Speelclub, nemen dan de kampplaats over van 26 tot en met 31 juli.
• Wij zullen ervoor zorgen dat de groepen niet met elkaar in contact komen tijdens de wisseldag. Bovendien wordt er voldoende tijd vrijgemaakt voor de wissel om het kampterrein grondig te ontsmetten.

Wij zijn op dit moment nog volop bezig met verdere details volledig uit te werken en zullen hierover dan ook pas communiceren als we daarmee klaar zijn. We verwachten dat dat begin juli zal zijn. Hou er rekening mee dat het grootste deel van de leidingsploeg op dit moment ook in de examenperiode zit.

Om alles in orde te kunnen brengen, is het nodig dat wij zo snel mogelijk alle kampinschrijvingen binnen hebben.

De inschrijvingen zijn daarom nog open tot en met zondag 31 mei. Eerdere inschrijvingen blijven geldig. Het kamp begint nu wel al twee dagen vroeger, en we splitsen op. Als die aanpassingen aan de data een probleem vormen voor uw kind dat al ingeschreven is, laat het ons dan zeker weten.

Inschrijven kan via de volgende link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdYsOlluCuWveUV37h1Uoiv3ELgKG3inn1szy2DKtQTZK_cHA/viewform

Het inschrijvingsgeld wordt vanzelfsprekend aangepast. Aangezien onze vaste kosten, zoals het kampgebouw en de middelen om alle maatregelen te handhaven, dit jaar iets hoger liggen, kunnen wij niet zomaar het inschrijvingsgeld ‘delen door 2’ voor de kleinere kampen. Wij hopen hierbij op jullie begrip.

We hebben beslist om de volgende tarieven toe te passen:
 90 euro voor de eerste Kiekeboe of Speelclubber van het gezin
 80 euro voor de tweede Kiekeboe of Speelclubber
 110 euro voor de eerste Rakwi-Aspi
 100 euro voor de tweede Rakwi-Aspi

Het is nog niet nodig om dat bedrag direct over te schrijven. We zullen de betalingsmethode, samen met de medische fiche, uitleggen in een volgende mail.

We danken jullie alvast voor het vertrouwen in de voltallige leidingsploeg! Neem gerust contact op met de hoofdleiding of VB als u opmerkingen of vragen voor ons heeft.

Vele Chirogroetjes en hou jullie gezond!

De leiding

viktor.desmyter@outlook.com
quinten.bouckaert@telenet.be

Volwassen Begeleider

bartjboone@gmail.com