Info Start Werkjaar 20-21

De start van het chirojaar staat opnieuw voor de deur en dat zal dit jaar iets anders verlopen dan gewoonlijk. Zo gaat onze jaarlijkse dia-avond dit jaar NIET door. Alle foto’s van het kamp zullen in de komende weken op onze Facebook-pagina verschijnen.

Naar jaarlijkse traditie organiseren wij in september ook een laatste Chirowerking in de afdelingen van vorig werkjaar. Deze werking kan wel doorgaan en dit op zondag 20 september van 14u tot 17u. Omdat wij in bubbels van 50 personen moeten werken, hebben wij ook verschillende verzamelplaatsen voor alle afdelingen. Deze dag verloopt in de afdelingen van VORIG werkjaar.

  • Bubbel 1: Kiekeboe: speelpleintje
  • Bubbel 2: Speelclub: voetbalgoal kant sporthal
  • Bubbel 3: Rakwi en Toti: middenstip voetbalveld
  • Bubbel 4: Keti en Aspi: speelplaats Oude Jongensschool

Bij aankomst aan de Chiro vragen wij aan alle ouders en leden vanaf de Rakwi’s om een mondmasker te dragen en de nodige afstand te houden. Vanaf de Rakwi’s moeten de leden het mondmasker ook gans de werking bij de hand hebben. Hou er rekening mee dat dit mondmasker eventueel vuil kan worden.
Om 17u kunnen de leden opgehaald worden op diezelfde plaatsen.
Wij vragen met aandrang om op het start- en eindmoment van de werking niet te vroeg te komen en niet te blijven hangen rond het sportpark.

Op zondag 27 september vindt onze Startdag plaats. Deze dag start al om 10u en duurt tot 17u. Op deze dag gaan de leden over naar de volgende afdeling (indien van toepassing). Omdat we de bubbelregeling moeten respecteren, spreken we af op bovenstaande plaatsen volgens de nieuwe afdeling.
Op deze werking verwelkomen we alle nieuwe leden én kinderen die eens willen komen proberen. Dit jaar kan er opnieuw drie maal kosteloos geprobeerd worden in de Chiro alvorens het lid ingeschreven moet worden.
Na de werking kan er ook ingeschreven worden voor het Chirojaar.

Wat heb je nodig op startdag?

  • Perfect uniform/speelkleren voor diegene die nog geen uniform hebben
  • Lunchpakket voor ’s middags
  • 5 euro voor verse soep ‘s middags en pannekoeken+warme chocomelk om 16u.
  • Je beste humeur

Om 17u is er ook de mogelijkheid om een (deel van het) uniform aan te kopen. Meer info over het uniform vindt u op http://chirobavikhove.be/?page_id=1058. Lees zeker eens over ons tweedehandssyteem!
Om het die dag zo vlot mogelijk te laten verlopen, vragen wij om, indien mogelijk, uw mogelijke bestelling door te geven via uniform@chirobavikhove.be. Dan kunnen wij de nodige kledij al klaarleggen voor u. Indien u twijfelt over een maat, geef er dan gerust twee door.

De eerste ‘gewone’ werking van het Chirojaar vindt plaats op zondag 4 oktober van 14u tot 17u. De verzamelplaatsen blijven natuurlijk gelden zolang dit nodig is.

Indien u nog vragen hebt, stuur ze gerust via info@chirobavikhove.be.

Hopelijk mogen we jullie talrijk en gezond verwelkomen!