Inschrijving Chirokamp Laakdal 2021

Op dit moment wachten we met de leidingsploeg de exacte jeugdwerkregels voor de zomer nog af, maar dat wil niet zeggen dat we stilzitten. In tegendeel, de kampvoorbereidingen draaien op volle toeren. Daarom lanceren we nu al de voorlopige inschrijvingen voor het kamp in Laakdal van 22 tot 31 juli (vanaf 20 juli voor de Aspi’s en vanaf 26 juli voor de Kiekeboe). De inschrijvingen zijn voorlopig in de zin dat het kamp kan doorgaan onder de voorziene omstandigheden. Als we met de leiding de verdere info vernemen en verwerken, houden we jullie hiervan ook op de hoogte. 

Inschrijven kan tot en met zondag 30 mei via dit formulier:

BELANGRIJK: De inschrijving is pas compleet als wij de ingescande (!) medische fiche van élk kind hebben ontvangen op het mailadres info@chirobavikhove.be. Indien je thuis niet kan inscannen, mag je de ingevulde versie ook in de brievenbus gooien op Sint-Mauruskouter 7 in Bavikhove. 

Omdat de inschrijvingen op dit moment nog onder voorbehoud zijn, is het nog niet nodig om het kampgeld over te schrijven. Meer info over de betaling zal u dan ook later ontvangen. 

Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen. Wij hopen alvast op een ganse hoop lachende gezichtjes deze zomer!