Kip & Rib 2021

Kip & Rib is terug!

Na het succes van de vorige take-away editie willen we dit jaar opnieuw iedereen verwelkomen om lekkere ribbekes of gebraden kip te komen eten bij Chiro Bavikhove.
We mogen weer samenkomen en dat willen we vieren met een Kip & Rib zoals we het al jaren kennen én zetten we de succesformule van vorig jaar verder.

Dit jaar kan u dus zoals vorig jaar genieten van Kip & Rib bij u thuis of kan u komen genieten van de gezelligheid in een van onze zalen ‘Torengalm of De Gilde (Ter Eiken).

Via het online formulier kunnen de bestellingen worden doorgegeven. Er zijn dus GEEN papieren kaarten te verkrijgen. Via de QR-code op de affiche, via de Chiro-leiding of VZW ’t Chiroheem kunnen bestellingen worden doorgegeven.

Voor mensen die take-away willen bestellen verandert er enkel dat er geen kleine kaarten meer te verkrijgen zijn. Voor mensen die hun bestelling willen opeten in een van onze zalen, verandert er niets tegenover pre-corona edities.

Rechtsonder kunt u uw bestelling plaatsen. U kunt bestellen tot ten laatste zaterdag 9 oktober.

Uw bestelling is compleet als u het correcte bedrag overgeschreven heeft naar het rekeningnummer van vzw ’t Chiroheem (BE68 6528 4806 6234) met als mededeling ‘Naam + Voornaam’.