Feestweekend 2022

We zijn terug, na 2 jaar corona organiseren we dit jaar terug ons feestweekend! Dit gaat door in het weekend van vrijdag 22 tot en met zondag 24 april.

Met dezelfde formule als de vorige edities gaan we dit jaar terug aan de slag. Dit wil zeggen dat we op vrijdagavond een beentje smijten op onze Temptation party. De zaterdagnamiddag kunnen de ouders zich laten verwennen door onze Keti’s op cafĂ© Keti. En de zondag geeft iedereen het beste van zichzelf in het kubb tornooi. Voor dat kubb tornooi zijn we nog op zoek naar enkele enthousiaste teams. Neem dus zeker eens een kijkje op het evenement op facebook en aarzel niet om jullie in te schrijven! Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar kubb.chirobavikhove@gmail.com.

Praktische info kubb tornooi:

  • Wanneer? Zondag 24 april
  • Hoelaat? Vanaf 13u30
  • Waar? Voetbalveld Bavikhove