Groepsweekend werkjaar 2021-2022

Het groepsweekend dat in november jammer genoeg geannuleerd werd, heeft een nieuwe datum gekregen! We trekken met alle afdelingen van vrijdag 6 tot en met zondag 8 mei richting de Warande in Heule. Hieronder vindt u alle nodige info voor het weekend. Is er iets niet duidelijk of heb je nog vragen, neem dan zeker contact met ons op via info@chirobavikhove.be.

Hoe? Wat? Waar?

 • Met de jongste vier afdelingen (Kiekeboe, Speelclub, Rakwi’s en Toti’s) spreken we vrijdagavond om 19u stipt af op de grote parking van de Warande: Ringlaan 30a, 8501 Heule. We brengen de bagage van de kinderen naar de slaapzalen en daarna vragen we aan de ouders om afscheid te nemen van hun liefste spruit en alles aan de leiding over te laten. Om alles vlot te laten verlopen, worden er geen ouders binnengelaten in de slaapzalen. 
 • De Keti’s en Aspi’s gaan met de fiets naar de Warande en vernemen meer info van hun eigen leiding.
 • Op zondag 8 mei om 14u zit het weekend er jammer genoeg al weer op. U kunt uw zoon of dochter komen ophalen aan de centrale eetzaal. Om alles vlot te laten verlopen, vragen we om niet vroeger dan 14u aan te komen op de Warande.
 • Er wordt op vrijdagavond geen eten meer voorzien, de leden moeten dus al gegeten hebben.

Wat neem ik mee op weekend?

 • Slaapgerief: HOESLAKEN + KUSSENSLOOP (VERPLICHT!) + slaapzak. We slapen in bedden, dus het is belangrijk dat uw zoon/dochter een hoeslaken en kussensloop meeheeft.
 • Pyjama en teddybeer
 • Was- en toiletgerief: 2 handdoeken, zeep + shampoo, washandjes, tandpasta + tandenborstel, kam/borstel
 • UNIFORM (Voor de jongste afdelingen zeker een sjaaltje!)
 • Speelkledij
 • Veel vers ondergoed en kousen
 • Regenjas
 • Stevige schoenen
 • Pantoffels voor in de slaapzalen

Houd zeker het weerbericht in de gaten en neem gepaste kledij mee. 
We vragen om zeker alles te naamtekenen, zo vermijden we een grote hoop verloren voorwerpen!

 • 2 keukenhanddoeken voor de afwas
 • Zakdoeken
 • Vuilniszak voor de vuile kledij 
 • Kids-ID of identiteitskaart: dit geef je ter plaatse af aan de leiding van je zoon/dochter

Opgelet: Net als op kamp werken we met het systeem van bananendozen: al de bagage van de leden moet in één bananendoos passen. We gaan tenslotte maar drie dagen op weekend. Bananendozen kunnen verkregen worden in de meeste supermarkten en fruit- en groentewinkels.