Belangrijke data werkjaar 2022-2023

Het einde van de zomervakantie is helaas al in zicht. Maar dat wil zeggen dat het begin van een nieuw Chirojaar voor de deur staat (JOEPIE!). 

De leiding is verdeeld, de eerste vergaderingen zijn geweest en de voorbereidingen lopen vlot.

Dit jaar komen we terug huisbezoeken doen voor de inschrijvingen van het nieuwe Chirojaar. Doe dus zeker jullie deur open als er aangebeld wordt, het is misschien wel jou nieuwe leiding.

  • We beginnen ons werkjaar met de ouderavond op vrijdag 16 september. Jullie zijn welkom in ’t Torengalm vanaf 19u om samen met ons alle foto’s van kamp te bekijken. We voorzien een drankje en een hapje voor de kleine honger aan democratische prijzen. De leiding is aanwezig om jullie te verwelkomen en jullie vragen te beantwoorden. We voorzien ook een stand met uniforms, zo kunnen jullie passen voor je beslist wat je koopt. We doorlopen de foto’s per afdeling en beginnen bij de jongste afdelingen. 
  • Zondag 18 september geven we nog eens een gewone werking met de leiding van vorig werkjaar. Zo kunnen we ons nog eens goed uitleven met de leiding die na een lange Chirocarrière afscheid zal nemen. 
  • Zondag 25 september is er dan de startdag. Dan is er een hele dag Chiro (10u-17u). Meer info daarover volgt nog.  

En dan maken we graag nog wat reclame voor ons jaarlijks eetfestijn. Kip en Rib komt terug en jullie zijn allemaal welkom. Kaarten zijn te verkrijgen bij de leiding en leden van onze vzw. 

PS: De Chiro heeft een nieuw rekeningnummer. Gelieve alle betalingen voor de Chiro vanaf heden op volgend rekeningnummer te doen: BE32 1030 8107 5702. 
Verwijder het oude rekeningnummer voor de zekerheid, zo kan je verwarring vermijden. 

Tot slot verwijzen we graag naar onze kalender (agenda op de website). Zo kunnen jullie alle belangrijke data al vastzetten!