Startdag 2019

Op zondag 29 september is het dan eindelijk tijd voor onze startdag. Op deze volledige dag Chiro wordt iedereen om 10u stipt aan ons heem aan de sporthal verwacht. Nadat we enkele spelletjes hebben gespeeld, gaan we allemaal samen naar de kerk voor een korte viering.

Ook ouders en sympathisanten zijn welkom op deze viering rond 11u. 
De startdag is afgelopen om 17u, waarna u ook nog iets kunt kopen bij de uniformstand.

Het enige wat je nodig hebt op deze startdag is: speelkleren voor leden die nog geen uniform hebben, een eigen lunchpakket en 4 euro voor soep en pannenkoeken. Deze 4 euro kunt u ’s morgens betalen bij de leiding.

Vanaf zondag 6 oktober starten de gewone werkingen van 14u tot 17u. Ieder kind kan drie zondagen vrijblijvend komen proberen vooraleer hij/zij zich moet inschrijven.

IMG_8966