Chiroweekend 2019

Zoals u heeft vernomen in het begin van het Chirojaar, trekken we dit jaar voor het eerst met z’n allen samen op weekend. Dit groepsweekend gaat door van vrijdag 22 tot en met zondag 24 november in de Warande in Heule.

Alle informatie voor het weekend is te vinden in dit bericht. Indien u toch nog verdere vragen hebt, kunt u natuurlijk steeds een mailtje sturen naar viktor.desmyter@outlook.com of iemand van de leiding aanspreken na de Chiro. 

Het is belangrijk dat de leden reeds zijn ingeschreven in het werkjaar vooraleer ze meekunnen op weekend.


Hoe? Wat? Waar?

 • Met de jongste vier afdelingen (Kiekeboe, Speelclub, Rakwi’s en Toti’s) spreken we vrijdagavond om 19u stipt af op de grote parking van de Warande: Ringlaan 30a, 8501 Heule. We brengen de bagage van de kinderen naar de slaapzalen en daarna vragen we aan de ouders om afscheid te nemen van hun liefste spruit en alles aan de leiding over te laten. Om alles vlot te laten verlopen, worden er geen ouders binnengelaten in de slaapzalen. 
 • De keti’s en aspi’s gaan met de fiets naar de Warande en vernemen meer info van hun eigen leiding.
 • Op zondag 24 november om 15u zit het weekend er jammer genoeg al weer op. U kunt uw zoon of dochter komen ophalen aan de centrale eetzaal. Om alles vlot te laten verlopen, vragen we om niet vroeger dan 15u aan te komen op de Warande.
 • De leden krijgen van ons nog eten op vrijdagavond, u hoeft dus nog niet gegeten te hebben. 

Wat neem ik mee op weekend?

 • Slaapgerief: HOESLAKEN + KUSSENSLOOP (VERPLICHT!) + slaapzak. We slapen in bedden, dus het is belangrijk dat uw zoon/dochter een hoeslaken en kussensloop meeheeft.
 • Pyjama en teddybeer
 • Was- en toiletgerief: 2 handdoeken, zeep + shampoo, washandjes, tandpasta + tandenborstel, kam/borstel
 • UNIFORM (Voor de jongste afdelingen zeker een sjaaltje!)
 • Speelkledij
 • Veel vers ondergoed en kousen
 • Regenjas
 • Stevige schoenen
 • Pantoffels voor in de slaapzalen

Houd zeker het weerbericht in de gaten en neem gepaste kledij mee. 
We vragen om zeker alles te naamtekenen, zo vermijden we een grote hoop verloren voorwerpen!

 • 2 keukenhanddoeken voor de afwas
 • Zakdoeken
 • Vuilniszak voor de vuile kledij 
 • Kids-ID of identiteitskaart: dit geeft u ter plaatse af aan de leiding van uw zoon/dochter

Opgelet: Net als op kamp werken we met het systeem van bananendozen: al de bagage van de leden moet in één bananendoos passen. We gaan tenslotte maar drie dagen op weekend. Bananendozen kunnen verkregen worden in de meeste supermarkten en fruit- en groentewinkels. 


Inschrijving:

Het is heel belangrijk dat u uw zoon of dochter inschrijft vóór vrijdag 15 november via het Google-formulier op volgende link: https://forms.gle/EHjJQTzdfiLgAqfu7

LET OP: de inschrijving is pas definitief na overschrijving van het verschuldigde bedrag op rekening van Chiro Bavikhove: BE71 6528 0802 8169 met als mededeling ‘Weekend + naam lid + afdeling’. Dit bedrag moet eveneens overgeschreven zijn voor vrijdag 15 november.

De kostprijs voor het weekend bedraagt 35 euro per kind en omvat alle maaltijden, overnachtingen en verzekeringen.

Wij danken jullie alvast voor het vertrouwen in de leidingsploeg en hopen veel leden te mogen verwelkomen op ons groepsweekend!