Chiro in november 2019

Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een deugddoende herfstvakantie. Nu de vakantie voorbij is, is het leukste moment van de week opnieuw de Chirowerking op zondag.

Volgende zondag echter, 10 november, is er GEEN WERKING. De leiding trekt er namelijk zelf een weekendje op uit. 

De week erna, zondag 17 november, is er terug gewone werking. Na de werking om 17u zullen wij opnieuw met onze uniformstand staan waar u onze t-shirts, truien, sjaaltjes en tweedehands broeken en rokken kunt passen en kopen. Voor nieuwe Chiroshorts en -rokken verwijzen wij u graag door naar de Banier in Gent of Roeselare.

Het weekend van 22 tot 24 november staat volledig in het teken van Chiro. Dan gaan we allemaal samen op weekend! Meer info over dit weekend kunt u vinden in de vorige mail of op onze website: http://chirobavikhove.be/?p=904. Het is belangrijk dat uw zoon/dochter is ingeschreven vóór vrijdag 15 november. 

Op zondag 1 december krijgen we hoog bezoek op de Chiro, dan komt Sinterklaas op bezoek om eens te kijken wat al die brave kindjes doen op zondagnamiddag.