Chiro in december en januari 2019

Nu de eindejaarsperiode eraan komt, kijken we al uit naar de feestdagen en cadeautjes krijgen. Jammer genoeg moeten de meeste leden eerst door een iets minder leuke periode: de examens. Wij wensen jullie met de leiding alvast veel succes in deze periode! 

De Chiro is altijd een ideale ontspanning in de examens, daarom blijven we ook in december leiding geven.

Komende zondagen, 8 en 15 december, zijn er gewone werkingen voor de jongste drie afdelingen. Voor de oudsten kan er een aangepaste regeling zijn, maar dat verneemt uw zoon/dochter zelf van de eigen leiding. Op zondag 22 december is er voor iedereen gewone werking, maar jammer genoeg wel de laatste van 2019. Op zondag 29 december is er dus GEEN WERKING.

Nadat we allemaal een beetje bekomen zijn van de feestdagen, starten we op zondag 5 januari opnieuw met de Chiro. De week erna, op zondag 12 januari, gaan we naar jaarlijkse traditie opnieuw schaatsen. Op zondag 19 januari is er een speciale activiteit voorzien. Over deze twee zondagen krijgen jullie later verdere info. Op zondag 26 januari tenslotte is er opnieuw gewone werking. 

Graag willen wij ook nog wat reclame maken voor ons volgend evenement: onze Kerst Happening op zaterdagavond 14 december. We hebben onze jaarlijkse kerstmarkt in een nieuw jasje gestopt, waarbij we dit jaar extra inzetten op onze leden en hun ouders. U zult op deze avond kunnen genieten van de typische kerstmarktsfeer terwijl ook de kinderen zich volop kunnen uitleven. Kom dus zeker een kijkje nemen en steun hiermee de Chiro en onze oudste afdelingen, die ook voor de nodige natjes en droogjes zullen zorgen.

Meer info: https://www.facebook.com/events/543174889803356/