Chiro Bavikhove wenst jullie fijne feestdagen!

Nog één zondag en het Chirojaar 2019 zit er op… Het was alweer een prachtig jaar met onder andere ons spetterend verjaardagsweekend in april en de kampen in Ranst en Sint-Andries! We willen daarom iedereen bedanken die meehielp om 2019 onvergetelijk te maken: alle leden met hun onmetelijk enthousiasme, maar ook alle ouders voor het vertrouwen in de leiding. We zijn er zeker van dat 2020 minstens even leuk wordt! 

We wensen iedereen dan ook spetterende feestdagen en een goede start van 2020 met alles wat je wenst en bovenal een goede gezondheid! In het bijzonder hopen we dat al onze leden kunnen genieten van een deugddoende vakantie na de vermoeiende proefwerken. 

Wij staan alvast klaar om jullie opnieuw elke zondag te vermaken met spel en plezier!

Vele Chirogroetjes vanwege de voltallige leidingsploeg, Lotte, Margaux, Bram V, Charlotte, Jappe, Joyca, Valerien, Lander, Aaron, Suzanne, Lies, Naomi, Quinten, Andres, Siemen, Marek, Eline, Anton, Manu, Henri, Viktor, Kijandra, Bram T, Robbe L, Mathieu, Robbe M, Siebrecht en Emiel