Activiteit Harelbeekse Jeugdraad 19 januari 2020

Naar jaarlijkse traditie organiseert de Harelbeekse jeugdraad een activiteit in januari om de leiding van de jeugdbewegingen een beetje te ontlasten in de examenperiode. Dit jaar gaat deze activiteit door op zondag 19 januari van 14u tot 17u in en rond JC TSAS in Harelbeke (Twee-Bruggenstraat 30). Voor onze jongste drie afdelingen (Kiekeboe, Speelclub en Rakwi’s) is er een film voorzien en voor de oudste drie afdelingen een stadsspel. 

De jongste drie afdelingen spreken samen met de leiding af om 14u aan de ingang van JC TSAS. Om 17u zit de namiddag erop en kunt u uw liefste zoon/dochter terug komen ophalen. De oudste afdelingen vernemen meer info omtrent deze namiddag via hun eigen leiding. 

Voor deze namiddag heb je, behalve je uniform, niets speciaals nodig. Er wordt altijd iets om te eten en om te drinken aangeboden vanuit de jeugdraad, dus voor één keer hoef je ook geen 50 cent mee te nemen. Voor deze activiteit is het niet nodig om in te schrijven.

De week erna, op zondag 26 januari, is er opnieuw gewone werking in Bavikhove.