Chiro in februari en maart 2020

Januari was alweer een drukke Chiromaand met onder andere het schaaten en de activiteit van de Harelbeekse Jeugdraad! Gelukkig beloven februari en maart opnieuw even leuk te worden. De leiding is af van de examens en kan zich weer volop smijten voor de zondagse werkingen.


In februari is er elke zondag werking behalve op zondag 23 februari. De leiding geeft de avond ervoor, op zaterdag 22 februari, namelijk hun jaarlijkse fuif ‘Ober Bayern’ in TSAS in Harelbeke. Ook jullie, ouders en oud-leiding, zijn welkom op deze fuif!

We beginnen de avond om 19u30 met de jonge gasten van coverband Alive (https://www.facebook.com/Alive-549217611782301/) waarna de dj’s het overnemen en we doorgaan tot in de vroege uurtjes.
Er is gratis inkom tussen 19u en 20u30.

We nodigen dus graag alle ouders, oud-leiding en sympathisanten uit om mee te zingen met de hits van vroeger en nu! Daarna schuiven we de partytafels aan de kant en kan er een danske geplaceerd worden op onze dansv​loer.

PS: Ook dit jaar werken we met onze stenen bierpotten die als aandenken mee naar huis kunnen worden genomen.


Meer info over onze fuif Ober Bayern is te vinden op Facebook: https://www.facebook.com/events/2607184426013652/


Op zondag 1 maart is er opnieuw gewone werking met aansluitend uniformverkoop. De week erna, op zondag 8 maart, is het onze tweede vriendjesdag van het jaar. Dat wil zeggen dat iedereen zoveel vriendjes of vriendinnetjes mag meenemen als hij/zij wilt! Het enige wat je vriend(innet)je nodig heeft, zijn speelkleren en 50 cent voor een drankje.