Chiro in maart 2020

Onze fuif Ober Bayern was alweer een succes. Bedankt aan alle aanwezigen!

Komende zondag, 1 maart, staat er de leden een verrassing te wachten, kom dit zeker ontdekken. Na de werking, om 17u, is er opnieuw uniformverkoop. Hierbij kunt u onze sjaaltjes, t-shirts en truien passen en kopen. 

Wij willen nogmaals benadrukken dat een volledig uniform verplicht is vanaf de rakwi’s. Dit houdt in: een Chiro t-shirt, een Chiro broek/rok (te koop bij de Banier: https://www.debanier.be/), een Chiro trui en een sjaaltje. 

Op zondag 8 maart is het tijd voor de tweede vriendjesdag van het jaar. Neem dus al je vriend(innet)jes mee die nog niet in de Chiro zitten! 
Het enige wat ze nodig hebben, zijn speelkleren en 50 cent voor een drankje. 

Op de resterende zondagen van maart is er gewone werking.