Update Chiro in maart 2020

Zoals iedereen reeds heeft vernomen via diverse kanalen, moeten, om verdere verspreiding van het coronavirus COVID-19 tegen te gaan, ook alle jeugdbewegingen hun activiteiten stopzetten tot en met 31 maart. 

Wat wil dit concreet zeggen voor Chiro Bavikhove?

  • De drie resterende zondagen van maart, zijnde 15, 22 en 29 maart, zal er GEEN werking zijn en dit voor geen enkele afdeling.
  • De vergaderingen van de leiding worden indien mogelijk uitgesteld en als deze toch doorgaan, nemen wij gepaste voorzorgsmaatregelen.
  • Mocht iemand van de leden deze week nog ziek worden en positief testen op het coronavirus, gelieve ons dan ook op de hoogte te houden hiervan indien uw kind vorige zondag in de Chiro was. Zo kunnen wij in samenspraak met de ouders gepaste stappen ondernemen.
  • Indien er verdere vragen zijn over deze maatregelen of andere zaken, kunt u de hoofdleiding Quinten Bouckaert (0493/138 024) en Viktor De Smyter (0476/586 653) contacteren via gsm of e-mail. 

Voor velen van ons volgt er nu jammer genoeg een leegte op zondagnamiddag, maar hier heeft de leiding iets op gevonden! Een ding zal voor altijd in het hoofd van een Chirojongen of -meisje zitten: ZONDAG IS CHIRODAG!
Daarom vragen wij aan alle leden en leiding om op zondag hun Chirouniform aan te trekken en thuis te spelen, zo verliezen we dat zalige zondagsgevoel niet. Ouders en leden mogen hiervan gerust foto’s doorsturen naar ons. Zo kunnen wij hopelijk een leuke collage maken met als hashtags #ChiroBavikhovespeeltthuis #zondagenzijnvoorchiro. 

Nu we met z’n allen de komende weken vaak thuis zitten, hebben we ook wat meer eten nodig. Wat is er dan beter dan pasta van Soubry? Het is lekker en je kunt er ons een groot plezier mee doen. Wij zijn namelijk terug op zoek naar barcodes van Soubry-producten, zo kunnen wij gratis pasta verdienen voor ons kamp in juli.
Sparen kan tot en met eind mei! Uw uitgeknipte barcodes kunt u op de zondagse werkingen aan iemand van de leiding geven.

Indien er zich in de komende weken belangrijke veranderingen voordoen, zal u dit zo snel mogelijk vernemen van ons.