Uniform

Het uniform bij Chiro Bavikhove bestaat vanaf de Rakwi’s uit vier verplichte onderdelen. Bij de Kiekeboe en Speelclub is enkel het sjaaltje verplicht, maar het is natuurlijk leuker als iedereen herkenbaar is aan dezelfde kledij.

Verplicht vanaf de Rakwi’s:

  • Sjaaltje van Chiro Bavikhove (€4)
  • T-shirt van Chirojeugd Vlaanderen of onze eigen Chiro Bavikhove t-shirts (€15) (rood of blauw)
  • Trui van Chirojeugd Vlaanderen of onze eigen Chiro Bavikhove trui (€25)
  • Short/Bermuda/Rok van Chirojeugd Vlaanderen

Uw kind zal vanaf de Rakwi’s aangesproken worden door de leiding indien het uniform niet in orde is.

Alle kledij van Chirojeugd Vlaanderen is te verkrijgen in de enige echte Chirowinkel, de Banier (debanier.be). Onze eigen kledij is te verkrijgen op onze vaste verkoopsmomenten die later gecommuniceerd zullen worden. Het is ook mogelijk om een kledingstuk te bestellen of meer informatie te verkrijgen via uniform@chirobavikhove.be. Alle nieuwe leden krijgen hun eerste sjaaltje gratis.

NIEUW!
Vanaf dit jaar doen we een oproep aan alle ouders om eens te kijken in de kasten of er geen Chirokledij meer ligt die te klein is geworden voor uw zoon/dochter. Indien deze kledij nog in goede staat is, vragen wij om dit binnen te brengen in de Chiro.
Zo kunnen wij een tweedehandsaanbod voorzien aan een lagere prijs. Zo helpt u niet alleen anderen, maar maakt u ook wat plaats vrij in uw kasten. Een win-win dus.