Feestweekend 60 jaar

We nodigen jullie graag uit om samen met ons het 60- jarig bestaan van Chiro Bavikhove te vieren!

Ons feestweekend gaat door van vrijdag 12 april tot zondag 14 april op de speelplaats aan de oude jongensschool. 

Op vrijdag 12 april trappen we ons weekend af met een misviering om 19 uur in de Sint-Amanduskerk te Bavikhove, daarna verhuizen we naar de tent. om 19u30 verwelkomen we iedereen graag met een hapje en een drankje op onze openingsreceptie. We halen samen leuke herinneringen naar boven! Ons bandje brengt jullie graag in de nodige sfeer want we eindigen de avond met een ’70, ’80, ’90 fuif (+18)

Na een stevig feest openen we de tent terug op zaterdag 13 april om 14 uur. Zoals elk jaar serveren onze keti’s jullie enkele drankjes op ons zonnig terras. Dit jaar is Café Keti niet zomaar een café, kom genieten van onze dagdisco waarbij er elk uur een nieuwe actie is. Om 16 uur wordt er gestreden voor de eerste plaats tijdens ons bierpongtornooi. Daarna wordt de dag mooi afgesloten met onze Temptation Party XXL. Voor slechts 3 euro kan je bij ons een beentje komen smijten! 

Op zondag 14 april is er geen Chiro, oooh… Maar niet getreurd, de dag wordt gevuld met een stevig programma! Om 11u30 zijn jullie bij ons welkom op ons aperitiefconcert. Kom genieten van een muzikaal concert met een drankje in de hand! Natuurlijk beginnen onze maagjes tegen 12 uur te knorren. Vanaf 12 uur kunnen jullie aanschuiven voor overheerlijke beenhesp, balletjes in tomatensaus of een vegetarische pasta. Een volwassen portie kost €20, een kinderportie kost €15. Schrijf jullie in via volgende link: Bestellingsformulier Beenhespfestijn 60 jaar Chiro Bavikhove (google.com) .

Vanaf 14 uur kan je nog nagenieten met een lekker dessert en een kopje koffie. Onze taarten worden met liefde gebakken door onze lieftallige leidingsploeg. De kleinsten kunnen zich vanaf 14 uur amuseren op ons kinderdorp

De laatste dag wordt niet afgesloten met een feestje, maar met een bingo. Vanaf 16 uur kan u deelnemen aan onze bingo en valt u zeker in de prijzen! 

Tot dan!