Algemene Info

Wie?
Chiro Bavikhove is een gemengde Chiro gelegen in Bavikhove, een deelgemeente van Harelbeke. Chiro is de grootste jeugdbeweging van Vlaanderen met meer dan 100.000 leden verspreid over bijna 900 groepen. Onze Chiro telt op dit moment zo’n 170 ingeschreven leden en 32 leid(st)ers die alles in goede banen leiden.
Iedereen is welkom vanaf 6 jaar (1ste leerjaar).

Wat?
Elke zondag, tenzij anders aangegeven, vanaf midden september tot eind juni zorgt de leiding voor een gevarieerd programma om elk lid een aangename namiddag te bezorgen. Dit kan gaan van een bosspel tot een kookactiviteit.
Deze activiteiten gaan door per afdeling van 14u stipt tot 17u. Voor de Keti’s en Aspies duurt de werking tot 18u.
Om 16u wordt een drankje gedronken, hiervoor vragen wij 50 cent die het lid op zondag kan afgeven aan zijn/haar leiding.

Als afsluiter van het werkjaar, trekken we eind juli op ons jaarlijks bivak naar een bestemming ver weg van Bavikhove. Tijdens het jaar is er ook een weekend om al eens te oefenen voor het kamp.

Waar?
Op zondag wordt er afgesproken aan het Chiroheem in het sportpark van Bavikhove (Vlietestraat 25). Onze openingsformatie begint om 14u stipt en dit meestal op het voetbalveld.

Indien u verdere informatie wenst, kunt u ons altijd bereiken via info@chirobavikhove.be